Adres

Gieterijstraat 3, 8700 Tielt

Telefoon

0472 74 98 57

Praktische informatie

Om je eerste afspraak vlot te doen verlopen zetten wij enkele praktische afspraken voor u op een rijtje

Mogen wij vriendelijk vragen om het volgende mee te brengen naar uw afspraak:
- geldig doktersvoorschrift
- identiteitskaart
- klevertje mutualiteit
- doktersverslagen, resultaten van medische beeldvorming (RX, echo, MRI, CT-scans) mag je altijd meebrengen zodat wij een nog beter beeld krijgen van de klachten.

Huisbezoeken worden enkel uitgevoerd indien noodzakelijk om medische en/of sociale redenen.

U kan parkeren op de parkeerplaatsen van de praktijk of in de straat van de praktijk.

Alle therapeuten binnen Kinepraktijk De Gieterij zijn geconventioneerd. 

Alle therapeuten binnen Kinepraktijk De Gieterij zijn geconventioneerd. Bekijk de huidige tarieven voor behandelingen in de praktijk en huisbezoeken.

De betaling binnen de praktijk gebeurt altijd na een aantal beurten of aan het einde van een behandelreeks zoals voorgeschreven door de arts.  Deze betaling gebeurt cash of via overschrijving.  Het getuigschrift voor verstrekte hulp bestemd voor de mutualiteit of verzekeringsinstelling wordt pas meegegeven na betaling. 

Personen die zich in een kwetsbare situatie bevinden of een laag inkomen hebben, kunnen vragen om de derdebetalersregeling toe te passen.
De derdebetalersregeling houdt in dat wij, als zorgverstrekkers, de tegemoetkoming van de verplichte ziekteverzekering (verzekering voor geneeskundige verzorging) rechtstreeks aanrekenen aan het ziekenfonds van de patiënt. De patiënt betaalt ons dan enkel zijn of haar persoonlijk aandeel.

Indien u verhinderd bent, op eender welke manier, om op je afspraak aanwezig te zijn, vragen wij je om tijdig (minstens 12 uur op voorhand) te annuleren. Bij niet of niet tijdig verwittigen, zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen conform de wettelijke regelgeving ter zake.

Binnenkort kan je online je afspraak boeken op onze website. Tot dan kan je ons best tijdens de praktijkuren bellen om rechtstreeks je behandeling in te plannen. 

Bel Bart: 051 40 36 31

Bel Dieter: 0472 74 98 57